Skip to main content

Logomo Teatro-galleria
Ma-su klo 11-16
Ilmainen sisäänpääsy
Lounas arkisin Teatrossa klo 11-14

Logomon luovan talouden keskuksessa työskentelee suuri joukko kuvataiteilijoita, jotka nyt esittelevät uusimpia töitään Logomon kesänäyttelyssä Logmo Artists.

Kullakin taiteilijalla on oma työhuone Logomolla. Tilat ovat erikokoisia kunkin tarpeiden mukaan, mutta yhteistä niille on, että valoa ja korkeutta on riittävästi. Työtiloista vastaa Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö, joka on vuokrannut tilat Logomolta kuvataiteilijoiden käyttöön. Ateljeesäätiö on suomalaisten kuvataiteilijoiden perustama säätiö, jonka tarkoituksena on kohtuuhintaisten työtilojen ja asunto-ateljeehuoneistojen hankkiminen ja vuokraaminen kuvataiteilijoille. Säätiöllä on tiloja Turussa Logomossa ja Virusmäentiellä.

”Ateljeetila on kuvataiteilijan työväline, eikä ilman tilaa ole mahdollisuus työskennellä. On hienoa, että Ateljeesäätiöllä on mahdollisuus tarjota työtiloja myös Turussa. Suuri kiitos tästä kuuluu Turun kaupungille, koska ilman kaupungin myötävaikutusta sopimuksia tiloista ei olisi solmittu” kertoo Ateljeesäätiön asiamies Tuula Paalimäki. Yhteistyö kaupungin kanssa on jatkunut jo kohta vuosikymmenen.

Logomon Kuvataiteilijoiden näyttely on toteutettu Logomon aloitteesta, ja taiteilijat ovat itse valinneet nyt esillä olevan kokonaisuuden.

”Logomossa on aina ollut taitelijoita ja olen nyt iloinen, että voimme tuoda esille talon omia taitelijoita tässä näyttelyssä.”, iloitsee Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä. Rytsä toivoo, että tulevaisuudessa Logomossa nähdään säännöllisesti Ateljeesäätiön taitelijoiden näyttelyjä.

Taidenäyttelyt tuovat hyvän lisän Turun kesäiseen kulttuuritarjontaan.

18.6.2019 – 8.8.2019
Avoinna ma – su klo 11 – 16
Tila: Logomo Teatro Galleria

Nähtävillä on piirustusta, maalausta, videota ja sekatekniikalla toteutettuja teoksia seuraavilta taiteilijoilta:

Henna Aho

Sini-Meri Hedberg

Kristina Isaksson

Riikka Kupsala

Mikko Paakkola

Reija Palo-oja

Margarita Rosselló Ramón

Mailis Saralehto

Paula Suominen

Sanna Vainionpää

Jaana Valtari

Susanna Vuorio

Teatron kesälounas

Nauti taide-elämyksen yhteydessä maittava Teatron kesälounas. Lounas on tarjolla joka arkipäivä klo 11-14 Teatrossa. Myös terassi on avoinna lounas- ja kahvilavieraille.

Lue viikon lounaslista tästä »