Skip to main content

Logomon elokuvatarjonta entistä monipuolisempi – näytöksiä keväällä jopa viitenä päivänä viikossa

Laadukkaat elokuvasarjat käynnistyvät

Logomossa nähdään keväällä laatuleffoja viikottain. Suositut elokuvasarjat pääsevät tauon jälkeen käynnistymään. Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI) esittää klassikkoja aina maanantaisin. Varsinais-Suomen elokuvakeskus ja Walhalla esittävät keväällä kerran kuussa aina tiistaina kuukauden pohjoismaisen elokuvan. Myös turkulaisen elokuvakerho Kinokoplan tarkkaan valitut laatuleffat nähdään tuttuun tapaan sunnuntai-iltaisin.

Uutuusleffoja perjantaisin ja lauantaisin – tarjolla myös ruokaa ja juomaa

Uudet viikonloppunäytökset vastaavat moniin asiakkaiden toiveisiin. Elokuvatarjonta monipuolistuu entisestään ja liput voi varata verkossa ennakkoon. Erittäin tervetullut uudistus on se, että leffasta voi jatkossa nauttia vaikkapa viinilasillisen kera. Näytöksiin voi tulla sisään ravintola Kitchenin kautta ja napata mukaan syötävää ja juotavaa salissa nautittavaksi. Logomon viikon elokuva julkaistaan aina saman viikon alussa ja liput myy lippu.fi.

Logomon oma leffateatteri

Logomon leffateatterissa on tarkoituksenmukainen äänentoisto ja akustiikka sekä jyrkästi nouseva katsomo, joka takaa hyvä näkyvyyden. Paikkoja salissa on yhteensä 120 ja yläosasta löytyy myös pyörätuolipaikat. Näytöksiä on useampi, ja leffat esitetään parhaaseen katseluaikaan iltapäivällä tai illalla.

 

Viikon elokuva pe & la

Viikon elokuva julkaistaan aina saman viikon maanantaina

Liput alk. 11€, liput osoitteesta lippu.fi

Elokuvasarjat

Kavin kevätsarja maanantaisin
Lue lisää »

Kinokoplan kevätsarja sunnuntaisin
Lue lisää »

Kuukauden pohjoismainen elokuva
Lue lisää »

Suomalaisen elokuvan festivaali 7.-10.4.
Lue lisää »

Fillarijengi nähdään Kavin näytöksessä ma 11.4.