: Skip to main content

Logomon myyntipäällikkönä aloitti vuoden alussa tapahtuma-alan rautainen ammattilainen Henna Kakko. Hennan nimi on varmasti monelle tuttu, etenkin Logomossa. Juuri täällä Henna otti uransa ensiaskeleet keväällä 2013.

Nyt Hennalla on alalta kokemusta jo kymmenen vuotta, joista viimeisimmät hän toimi Tapahtumallisen asiakkuusjohtajana, vastuullaan mm. isoimmat brändit sekä tapahtumien konseptointi ja suunnittelu. Nyt vyöllä onkin tapahtumia yritystilaisuuksista festivaaleihin ja virtuaalitoteutuksiin sekä kattavat alan verkostot.

Haluan vähän rikkoa rajoja ja tuoda jotain uutta tapahtumiin.

Hennan supervoima on ehdottomasti kokonaisuuksien hahmottaminen ja ”out of the box” -ajattelu. ”Suomessa on tehty asioita todella pitkään tietyllä tavalla. Haluan vähän rikkoa rajoja ja tuoda jotain uutta tapahtumiin”, Henna kuvailee. Vuodet ovat opettaneet Hennalle hyvinkin tarkasti, mitä elementtejä onnistunut tapahtuma pitää sisällään ja mikä on tärkeää, jotta tapahtuman tekeminen on asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. ”Logomossa olen järjestänyt urani suurimpia tuotantoja, eli talo on tuttu kaikkia nurkkia myöden!”, Henna vakuuttaa.

Tapahtumissa pitää huomioida sekä järjestäjän tavoitteet että kohderyhmän tarpeet.

Hennalle tapahtumissa ykkösasia on sekä asiakkaan että kävijän kokemus. ”Ammattilaisina osaamme kysyä oikeat kysymykset heti alussa ja autamme kirkastamaan tapahtuman tavoitteet. Myös kohderyhmän huomioiminen on onnistuneen kävijäkokemuksen kannalta välttämätöntä”, hän tiivistää.

Asiakastyytyväisyyteen Henna aikoo Logomossa panostaa jatkossakin. ”Asiakkaan kuunteleminen sekä tarpeiden ymmärtäminen on minulle todella tärkeää. Logomossa tarjoamme asiakkaille millilleen räätälöityjä kokonaisuuksia, joissa myös laaja kumppaniverkosto on avuksi. Hyvät kontaktit alan toimijoihin takaavat sen, että pystyn ehdottomaan asiakkaille eri ratkaisuja ja kumppaneita, jotka sopivat juuri heidän tarpeisiinsa.”

Logomolla on aina kotoisa olo ja hyvä fiilis!

Hennan ensimmäiset viikot Logomolla ovat menneet yhdessä hujauksessa. Hän pääsi heti mukaan keväällä kuvattavan The Voice of Finlandin järjestelyihin, mikä on sattumalta yksi ensimmäisistä tuotannoista, joita Henna oli harjoittelijana tekemässä. ”Tuli heti todella kotoisa olo,” Henna nauraa. ”Logomolle on aina ollut ihana tulla järjestämään tilaisuuksia tai vaikka ihan vain vierailemaan. Täällä tulee aina niin lämmin fiilis, ja rakastan tätä taloa. Uskon vahvasti Logomon brändiin ja olen todella otettu, että pääsin mukaan tähän ammattitaitaitoiseen tiimiin, ” hän summaa.

Hennan tavoitat Logomolta puhelimitse 040 839 4957 tai sähköpostitse henna.kakko@logomo.fi