Skip to main content
Uutiset

Töitä tarjolla!

By 25.6.202427 kesäkuun, 2024No Comments

Logomo on monipuolinen tapahtumatalo ja ravintolakeskittymä, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Logomossa on järjestetty muun muassa pohjoismaiden Michelin-tähtien jakotilaisuus, Uuden Musiikin Kilpailu, The Voice of Finland -kilpailu VIP-tilaisuuksineen sekä lukuisia gaaloja kuten Varsinais-Suomen Yrittäjägaala ja Varsinais-Suomen Urheilugaala. Lisäksi Logomossa toimii vakituisesti lounas- ja brunssiravintola Kitchen sekä Turun parhaita pizzoja tarjoava Turun paras keikkapaikka Teatro.

Etsimme joukkoomme lisää salihenkilökuntaa.
Mikäli kiinnostuit liittymään joukkoomme elävään tapahtumataloon, laita hakemus 28.7. mennessä.

Syksyllä 2024 Logomossa saa ensi-iltansa Suomessa täysin uudenlainen fine dining -konsepti, jossa yhdistyy huipputekniikka, tarinallinen illanvietto sekä huipputasoinen ruokaelämys. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan Kristian Karnellin vetämään huipputason tiimiin ja olla mukana luomassa jotain täysin uutta!

Haemme Logomolle osa-aikaisia á la carte -tarjoilijoita!

Sinulla on jo kokemusta laadukkaasta pöytiin tarjoilusta sekä kiinnostusta viineihin ja juomien tarjoiluun. Elämäntilanteesi on tällä hetkellä sellainen, että sinulle sopisi osa-aikainen ilta- ja viikonlopputyö mielenkiintoisessa ympäristössä sekä kaikki Logomon henkilöstöedut. Tehtävän palkkaus neuvotellaan kullekin tehtävään valittavalle henkilölle kokemuksen ja osaamistason mukaan.

Kuulostaa oikealta? Laita hakemus heti tulemaan osoitteeseen rekrytointi@logomo.fi. Kirjoita viestin otsikoksi á la carte.

Haemme Logomolle osa-aikaisia baaritarjoilijoita!

Kaipaatko opiskelujen tai päivätyön oheen lisätienestiä mukavassa ja dynaamisessa keikkaympäristössä? Omaatko hiukan kokemusta baarityöskentelystä ja olet mahdollisesti kantanut lautasiakin jossain työurasi vaiheessa? Oletko ehdottomasti tiimipelaaja ja auvoisen aurinkoinen asiakaspalvelija? Jos tämä kuvaus sopii sinuun niin laita meille hakemus heti tulemaan osoitteeseen rekrytointi@logomo.fi. Kirjoita viestin otsikoksi baaritarjoilija.

 

Haemme Logomolle osa-aikaisia tarjoilijaharjoittelijoita!

Mikäli sinulla ei ole juurikaan vielä kokemusta ravintolatyöstä mutta olisit kiinnostunut oppimaan niin etsimme tällä hetkellä myös tulevaisuuden tähtitarjoilijoita! Tässä hommassa nimenomaan asenne ratkaisee: olet reipas, rohkea, sosiaalinen ja nopea oppimaan. Kaikenlaisesta aikaisemmasta asiakaspalvelutyöstä on apua ja hygieniapassi on ehdoton edellytys. Alkuvaiheessa palkkaus on työehtosopimuksen mukainen ja myöhemmin, kun olet oppinut tehtävän edellyttämät taidot, palkkaus on neuvoteltavissa henkilökohtaisesti. Jos tämä herätti kiinnostuksesi, niin laita meille hakemus heti tulemaan osoitteeseen rekrytointi@logomo.fi. Kirjoita viestin otsikoksi tarjoilijaharjoittelija.