Skip to main content

Redramalla on The Voice of Finlandissa päällä voittoputki, sillä kaksi edellistä voittajaa ovat löytyneet hänen joukkueestaan. Mutta millaiset artistit hakeutuvat Redin tiimiin ja millä perusteella hän valitsee kilpailijat joukkueeseensa?

Tunnetta peliin!

Redrama on musiikin suhteen lähes kaikkiruokainen. Artistivalinta ei siis perustu ainakaan genreajatteluun.

–Mä käännän tuolin sataprosenttisesti sydämellä. Esityksessä pitää olla fiilistä, sen pitää olla kokonaisvaltaista. On se sitten sellaista, että alkaa kroppa liikkumaan, tai alkaa naurattaa tai menee syvälle suruun, mutta mä meen siinä ihan täysin tunteella, hän linjaa.

”Mä käännän tuolin sataprosenttisesti sydämellä,
meen siinä ihan täysin tunteella!” –Redrama

–Totta kai sitä kuuntelee, että laulaja pysyy vireessä, mutta en koskaan aseta virettä tunteen edelle, Redrama painottaa.

Redi on musadiggarin valinta

Tuolin kääntäminen on kuitenkin vain puolet valinnasta. Myös artistin pitää haluta Redraman valmennukseen.

–Se, millä perusteella laulajat sitten valitsee mut, niin tuntuu, että aika moni on musadiggareita, jotka tietää, että mulla on monipuolinen musiikkitausta, vaikka ei mua sillä tavalla tuntisikaan, Redrama pohtii.

–Ja tietysti muut valmentajat kettuilee että yritän käyttää jotain koiranpentukatsetta, mutta en usko että se siitä on kiinni, hän nauraa.

Tule testaamaan livelähetysten energia

Logomon livevaiheeseen mennessä ollaan jo käyty rankka pudotuspeli ja jäljellä on enää kourallinen laulajia. Redraman mielestä livevaihe on aivan oma maailmansa.

–Lava, kasvaa, screenit kasvaa, niin se on vakuuttavaa. Se kaikki energia, täysmittainen bändi – mikä ainakin mulle henkilökohtaisesti on siisteintä – ja se tunnelma, mikä liveissä on. Se on kuin juna. Ja kun se juna lähtee liikkeelle, siitä ei voi hypätä pois. Sen adrenaliinin tuntee koko työryhmässä, artisteista valomiehiin ja mikittäjiin. Se on aivan käsinkosketeltavaa, Redi hehkuttaa.

”Energia livelähetyksissä on kuin juna, ja kun se juna
lähtee liikkeelle, siitä ei voi hypätä pois!” –Redrama

–Ja se on se juttu, joka ei televisiossa välity. Itse pääsin ennen tähtivalmentajapestiä vierailevaksi artistiksi semifinaalivaiheeseen, ja se oli yksi jännittävimmistä jutuista, missä oon ollut. Ja se yllättää joka kerta, hän päättää.

Kuvat: Saku Tiainen

Takaisin uutisiin!