Skip to main content

Liikunta on tärkeä tekijä työelämässä

Logomossa halutaan panostaan liikuntamahdollisuuksiin, sillä se parantaa ilmapiiriä, tuottavuutta ja taloudellista tehokkuutta. Ennen kaikkea liikunta lisää yleistä työhyvinvointia. Siksi Logomo haluaa tarjota tasapuoliset liikuntamahdollisuudet kaikille Logomon toimitiloissa työskenteleville. Liikunta näkyy Logomossa liikuntanurkkauksena ja taukokävelyinä. Jenny Bergman on ohjannut myös koko kevään ja syksyn aamujoogaa Logomossa.

Liikunta piristää kehoa ja mieltä

Logomosta Byrån puolelta löytyy liikuntanurkkaus, jossa voi harrastaa monipuolista kehonhuoltoa, vaikka kesken työpäivän. Aktivoiva taukotila lisää matalan kynnyksen liikuntaa, mutta myös edistää uusiin ihmisiin tutustumista, sillä muita on helppo lähestyä taukojumpassa rennossa ilmapiirissä.
Logomo haluaa tehdä liikunnasta tavallisen osan yrityskulttuuria esimerkiksi seisomapisteiden ja taukoliikunnan avulla. Taukokävelyitä pyritään järjestämään säännöllisesti kausittain. Lisäksi Logomo-salissa on järjestetty Jenny Bergmanin ohjaamaa Logomon aamujooga, joka on matalan kynnyksen tapahtuma Logomon vuokralaisille sekä kaikille joogasta kiinnostuneille.

Logomon palvelut vuokralaisille

Aamujooga auttaa jaksamaan

Jenny on ohjannut aamujoogaa keväästä 2018 lähtien. Tapahtuma on pyritty pitämään helposti lähestyttävänä. Siksi osallistuja saa päättää tunnin hinnan ja maksaa omantunnon mukaan. Logomo muuntautuu joogatilaksi erinomaisesti, sillä laakea ja avara tila luo erinomaisen miljöön hengitysharjoituksiin, Jenny toteaa.

Jenny on ollut jo nuorena kiinnostunut joogasta ja hänen unelmansa täyttyi vuonna 2017, kun hän suuntasi kohti Intiaa joogakurssille, missä jooga ja ayurveda yhdistyivät. Intohimo joogaa kohtaan mahdollisti verkostoitumisen ja sitä kautta ohjasi kohti Logomon inspiroivaa miljöötä. Keväisin ja syksyisin järjestetetyn Logomon aamujoogan lisäksi Jenny työskentelee Pure Movessa joogaohjaajana sekä ohjaa viikottain 1-11 joogatuntia. Jennyn ohjauksessa näkyy mielenkiinto vanhaa Hatha traditiota ja yin joogaa kohtaan. Takataskusta löytyykin niin fysioterapeutin paperit kuin joogaohjaajan pätevyys, joten kehonhuolto on elämäntavan lisäksi ammatti.

Jooga on osa elämänpolkuani. Jooga auttaa minut tyhjentämään ajatuksia ja näkemään asioita selkeämmin ja sitä tunnetta haluan myös välittää asiakkailleni. Jooga on polku valaistumiseen, mutta myös oiva väylä liikuntaan ja kehonhuoltoon

Jenny Bergman, Jenny Yoga

Jenny yogan Facebook -sivu