Skip to main content

Etsimme myyntiassistenttia

Haluatko luoda upeita elämyksiä ja kokemuksia yhdessä ammattitaitoisen ja innostuneen tiimin kanssa Suomen parhaimmassa tapahtumatalossa? 

Etsimme myyntiassistenttia Logomon myyntitiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Myyntiassistenttina kontaktoit asiakkaita, teet tarjouksia ja hoidat laskutusta. Vastaat kokous- ja tapahtumapakettien, aitioiden sekä väliaikatarjoiluiden myynnistä. Avustat myyntitiimiä cateringin myynnissä.

Saat tehdä suurimman osan tehtävistäsi itsenäisesti, mutta pääset toimimaan silti läheisessä yhteistyössä niin muun myyntitiimin kuin ravintolankin kanssa. Esihenkilönäsi toimii Logomon myyntipäällikkö.

Odotamme sinulta jo näyttöjä tapahtuma- ja catering-toiminnan myyntitehtävistä. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja sinulta löytyy mahdollisesti jo omia kontaktiverkostoja. Toivomme sinulta rohkeita ideoita, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä toisinaan kiireessä ja paineen alla. Asiakaslähtöinen, vastuullinen, oma-aloitteinen ja aikaansaava työskentelytapa on sinulle ominaista.
Pääset keskelle kokous-, konferenssi-, ravintola-alan monipuolista maailmaa, jossa saat hyödyntää omaa innovatiivisuuttasi.

Lisätietoja tehtävästä:

Myyntipäällikkö Henna Kakko p. 040 839 4957 tai henna.kakko@logomo.fi.
Parhaiten Hennan tavoittaa 22.2 klo 10.30-17.00 ja 23.2. klo 9-17.

Jätä hakemus: rekry@sunborn.com aiheeksi: Logomon myyntiassistentti

Kuulemmehan sinusta 25.2. mennessä!

Logomo työpaikkana

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Vuonna 2019 Logomossa pidettiin yli 1 300 eri tilaisuutta, ja talon kävijämäärä oli 377 000 henkilöä. Logomon toimitiloissa työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä noin 90 yrityksessä.

Logomolla on taustatukena Sunborn-konsernin yli 40-vuotinen kokemus hotelli- ja ravintola-alalta. Sunborn Events Oy, yksi Turun ja Varsinais-Suomen suurimmista catering-palvelujen ja tapahtumien tuottajista, omistaa Logomosta 61%. Samaan konserniin kuuluvat mm. Naantalin Kylpylä, Ruissalon Kylpylä ja Helsingin Kulttuuritalo. Tutustu Sunborn Eventsiin.

Takaisin uutisiin