Skip to main content

Etsimme ravintolapäällikköä

Ainutlaatuinen uramahdollisuus tarjolla sinulle ravintola-alan ammattilainen! Suomen upein tapahtumien ja luovan talouden keskus Logomo etsii nyt uutta ravintolapäällikköä. Pääset luotsaamaan innovatiivisia ja laadukkaita ravintolapalveluita kohti Logomon visiota Euroopan parhaana tapahtumatalona vuonna 2025!

Edellisen ravintolapäällikön siirtyessä konsernin sisällä uusiin tehtäviin, etsimme nyt joukkoomme uutta motivoitunutta ja innostunutta ravintolapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Työroolissasi vastaat Logomon ravintolapalvelujen kokonaisvaltaisesta johtamisesta niin tapahtumatarjoiluissa, ravintola Logomo Kitchenissä kuin Teatro baarissa. Vastaat omasta henkilökunnastasi sekä toiminnan tuloksellisuudesta. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Työtehtäviisi kuuluvat sali- ja ravintolatoiminnan operatiivinen johtaminen, vuorolistojen tekeminen sekä läsnäolo erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Tukenasi päivittäisessä tekemisessä on huipputiimi ammattilaisia. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan, keittiöpäällikön, myynnin sekä alaistesi / tiimisi kanssa. Osaat kantaa työssäsi vastuuta ja ymmärrät ravintola- ja tapahtuma-alaa ohjaavat lait ja asetukset sekä osaat valvoa niiden toteutumista käytännössä.

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä esimiestyöstä. Olet idearikas, kunnianhimoinen ja kehittämishaluinen tekijä, joka on perillä tämän päivän ruokatrendeistä ja sinulla on laaja juomapuolen osaaminen. Toimit itsenäisesti, rohkeasti ja sinulla on palava halu loistavaan asiakaspalveluun. Nautit ihmisten kohtaamisista ja toimit sujuvasti niin asiakkaiden, alaistesi kuin muidenkin sidosryhmien parissa. Sinulla on erinomaiset esiintymis- ja vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet päästä kehittämään ravintolatoimintaa ainutlaatuisessa toimintaympäristössä, Suomen johtavassa tapahtumatalossa. Tukenasi on vakavarainen yhtiö sekä ammattitaitoinen tiimi, joka on sydämellään mukana toiminnassa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa tämä paikka voi olla juurikin sinulle tarkoitettu! Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:si 25.3. mennessä!

Hae paikkaa tästä

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Anu Marttila, puh. 050 435 8625 tai anu.marttila@barona.fi.

Logomo työpaikkana

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Vuonna 2019 Logomossa pidettiin yli 1 300 eri tilaisuutta, ja talon kävijämäärä oli 377 000 henkilöä. Logomon toimitiloissa työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä noin 90 yrityksessä.

Logomolla on taustatukena Sunborn-konsernin yli 40-vuotinen kokemus hotelli- ja ravintola-alalta. Sunborn Events Oy, yksi Turun ja Varsinais-Suomen suurimmista catering-palvelujen ja tapahtumien tuottajista, omistaa Logomosta 61%. Samaan konserniin kuuluvat mm. Naantalin Kylpylä, Ruissalon Kylpylä ja Helsingin Kulttuuritalo.

Tutustu Sunborn EventsiinTakaisin uutisiin