: Skip to main content

Siisteys takaa tapahtumatalon mutkattoman arjen

Logomo tarjoaa yli tuhat erilaista tapahtumaa vuodessa, ja tämä tietää runsasta puhtaanapitoa.

Siivous Logomolla voidaan jakaa toimistoihin ja yleisiin alueisiin, jotka siivotaan määrätyn suunnitelman mukaan viikosta toiseen. Yleiset alueet, esimerkiksi Byråssa ja Konttorissa aulat, käytävät ja muut vastaavat tilat siivotaan päivittäin. Toimistoissa on erilaisia siivoustiheyksiä ja lukemattomia variaatioita asiakkaan tarpeesta riippuen. Tapahtumatilojen siivous on oma lukunsa ja täysin poikkeavaa edellä mainitusta. Tapahtumissa on yleensä myös siivouspäivystys, saniteettitiloista pitää huolehtia tapahtuman aikana.

Logomossa suoritetaan myös ikkunoiden pesuja, kokolattiamattojen ja tuolien pesuja, lattioiden pesuja ja vahauksia, yläpölyjen siivouksia, painepesuja ja jopa kuivajääpuhallustakin. Siivouspalvelut ovat siis hyvin monipuolisia ja tämä takaakin Logomossa siistin kokonaisuuden. Tästä kaikesta kiitos kuuluu Saga Palveluiden upeille työntekijöille!

Upea tiimi taustalla

Jo vuonna 1993 perustettu Saga Palvelut Oy on ammattitaitoinen ja luotettava kumppani. Saga Palvelut aloitti Logomossa kesällä 2021 ottaen vastuun Suomen upeimman tapahtumatalon siisteydestä. Siivoustiimi koostuu 11 henkilöstä, jotka takaavat puhtaan lopputuloksen tapahtumasta ja viikonpäivästä huolimatta.

Palaute onkin ollut positiivista niin vuokralaisten kuin muidenkin asiakkaiden taholta Saga Palveluiden otettua vastuun Logomon puhtaudesta. On ollut mahtavaa saada taloon näin loistava ja osaava siivoustiimi. Tällä porukalla on hyvä jatkaa tulevaisuudessa yhteistyötä ja luoda Logomosta entistäkin upeampi tapahtumatalo.

Saga Palvelut Oy

Siivouksen esihenkilö:

Sirpa Hyytiä
044 756 7966
sirpa.hyytia@logomo.fi

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta!

Takaisin uutisiin