Skip to main content

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Talossa on tiloja kaikenkokoisille toimijoille yksityisyrittäjistä pörssiyhtiöihin. Toimitilat ovatkin suosittuja turkulaisten yritysten keskuudessa.

 

Toimivat tilat kaikenkokoisille yrityksille

Logomon toimistot ovat inspiroiva sekoitus vanhoja konepajan rakenteita ja modernia toimistorakentamista. Toimitilat on keskitetty talon päätyihin – sataman puolella Konttori ja toisessa päässä Byrå. Molemmista löytyy erikokoisia toimistoja 7–50 m2 nopiksi kutsutuista pientoimistoista aina suuriin kaksikerroksisiin 1000 m2 tiloihin.

Talon keskeltä löytyvät muun muassa Logomo-sali, lounasravintola Kitchen sekä Teatro-baari. Lisäksi Logomossa on tarjolla monipuolinen valikoima yhteisiä tiloja kokoustiloista keittiöihin ja koulutustiloihin. Logomolaisilla on käytössään jopa oma sauna.

Tällä hetkellä tarjolla ja pian vapautuvat tilat

Tällä hetkellä Logomon tilat Byråssa ja Konttorissa ovat täynnä. Tarjolla on kuitenkin persoonallinen ja helposti muokattava 550 m2 Logi3 -tila omalla sisäänkäynnillä ja yli 7 metrin huonekorkeudella. Byrån puolelta on vapautumassa kahden kerroksen 400 m2 tila.

Toimistoista kiinnostuneiden kannattaa muutenkin kysellä vapautuvia tiloja. Vuokralaisemme ovat dynaamista porukkaa, joten toimistoja tulee tarjolle aina välillä.

Luovan talouden keskus Turun ytimessä

Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia.

Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä noin 80 yrityksessä. Lisäksi Logomo tarjoaa myös projektityöskentelyyn sopivia co-working -työpisteitä ja taiteilijatyöhuoneita.

Takaisin uutisiin!