: Skip to main content

Syksyn 2020 aikana Logomossa on koettu The Voice of Finlandin livelähetykset, Johanna Oraksen juhlanäyttely, tanssinäytöksiä, monia kokouksia, jazzkeikkoja ja elokuvailtoja, sekä vaikuttavia konsertteja muun muassa Laivaston soittokunnalta ja Popedalta.

Etuna muuntautuvat tilat

Logomo-salin muunneltava koko ja useat sisäänkäynnit ovat mahdollistaneet yleisölle keikoista nauttimisen vaadituin turvavälein. Muutoksena on ollut, että pääsylippujen paikkanumerot eivät päde, vaan seurueet ohjataan saliin sisääntulojärjestyksessä. Lisäksi permannon kaikki seisomapaikat ovat penkitetty, jotta turvavälit säilyvät myös koko keikan ajan.

”Syksy on ollut hyvin poikkeuksellinen ja tapahtumia on jouduttu jonkin verran perumaan suunnitellusta ajankohdasta ja niitä on siirretty ensi vuodelle. Tapahtumia on kuitenkin päästy järjestämään ja yleisöä on löytänyt paikalle. Logomo on tilana erinomainen vaikeanakin aikana.” Kertoo Ville Salminen Securitas Events Oy:sta.

Asiakkaille kiitosta

Logomon tapahtumien turvallisuudessa työskentelevä Securitas Events Oy:n Ville Salminen kertoo yleisölogistiikan ja katsomon täytön turvaväleillä olevan jo hyvää rutiinia järjestyksenvalvojille. Asiakkaat ovat olleet hyvällä mielellä ja ymmärtäväisinä liikkeellä.

Salminen kehuukin syksyn aikana tapahtunutta kehitystä, sillä turvaväleistä pidetään hyvin huolta jo asiakkaidenkin toimesta.

Ammattilaiset suunnittelevat tapahtumat

Tapahtumasyksyn suunnittelua on värittänyt erityisesti terveysturvallisuus. ”Aluehallintoviraston määräyksiä seurataan lähes päivittäin. Logomoon liittyvistä käytännöistä ja ohjeistuksista me turvallisuuspalvelujen tuottajana käymme aktiivista keskustelua Logomon turvallisuuspäällikön ja tuotantojohtajan kanssa”, kertoo Salminen.

Sujuvien tapahtumien toteuttamiseksi järjestyksenvalvojat lähettävät terveiset, että Logomoon tullessa tapahtumavierailija varmistaisi jo etukäteen, missä salissa keikka järjestetään ja onko oma sisäänkäynti jossain normaalista poikkeavassa paikassa.

Ja ennen kaikkea, ottakaa aikaa tapahtumiin saapuessanne, jotta ruuhkilta vältytään. Tervetuloa turvallisiin tapahtumiin Logomoon!