Skip to main content

Logomon persoonallisen kohtaamispaikka Teatron ovet ovat olleet avoinna vasta viisi kuukautta, mutta jo tuossa ajassa sen kolmessa salissa on nähty mm. sirkusta, jazzia, taidetta ja teatteria. Teatro taipuukin moneen – se toimii mm. kahvilana, baarina, musiikkiklubina, juhlatilana ja elokuvateatterina.

–Tämä on loistava paikka kokeilla rohkeasti uusia juttuja – tarjonta pysyy monipuolisena, kun lähtökohtaisesti mitään ei ole poissuljettu. Se on pirun hauskaa ja inspiroivaa”, kertoo Teatron taustajoukoissa alusta asti häärinyt tapahtumatuottaja Pietu Sepponen.

Teatro-salin keikat myydään loppuun

Sunborn Liven tuotannoista vastaava Pietu tuli taloon lähes samalla verhonheilahduksella kuin Teatrokin. Tapahtumatahti on ollut kova alusta asti, ja kevätkausi lähtikin käyntiin kolmella loppuunmyydyllä keikalla. Teatro-salin tulevienkin keikkojen liput ovat huvenneet hyvää tahtia:

–Etenkin Samuli Putron, Erja Lyytisen ja Sir Elwood Duon ystävät, pitäkäähän kiirettä!” Pietu vinkkaa.

Kevään kovimmat keikat Teatrossa

Myös Teatron baarin puoleinen lava on ollut kovassa käytössä.

–Keväälläkin Stagella nähdään tosi hienoja vetoja. Erityisen innoissani olen mm. Topi Sahan (23.4.), Antti Reinin (6.4.), Vilma Alinan (7.4.), Iron Country Sistersin (13.4.), Oskari Ruohosen (20.4.) ja Tuula Amberlan (28.4.) keikoista.” Stagen keikat toimivat myös koko talon omina jatkoina, joille voi tulla esimerkiksi toisen keikan tai teatteriesityksen jälkeen jatkamaan iltaa, Pietu muistuttaa.

Myös etkot ja jatkot saman katon alla

Teatron tyyppiselle konseptille on ollut Sepposen mukaan selkeästi kysyntää.

–Ensinnäkin Teatro ja etenkin Teatro-sali tarjoaa mahdollisuuden tuotannoille, joille Logomo-sali on kokoluokaltaan hippasen verran liian suuri. Mielestäni olemme onnistuneet monipuolistamaan Turun keikkatarjontaa entisestään, Sepponen kertoo.

–Tila toimii myös todella hyvin etkojen ja jatkojen areenana. “Happy hour on tehnyt Teatrosta entistä houkuttelevamman etkopaikan, ja oma tapas-lankkumme on todella näppärä, näyttävä ja maistuva pikkusuolainen keikkaillan täydentäjä joko väliajalle tai jatkoille. Pikanttina lisänä mainittakoon viime viikolla tilaan ilmestynyt flipperi!, hän iloitsee, ja toivottaa kaikki tervetulleiksi keikoille, kahville, etkoille ja jatkoille.

Takaisin uutisiin!