Skip to main content
TeatroUutiset

Teatrossa vietetään aftereita keskiviikkoisin ja torstaisin

By 9.2.202420 helmikuun, 2024No Comments

 

Logomon omassa kortteliravintolassa Teatrossa järjestetään kevään keskiviikkoisin ja torstaisin AFTEREITA!

Keskiviikkoisin ja torstaisin nautitaan porukalla visailuista, tanssista, musiikista, viinitastingeistä sekä keskustellaan ajankohtaisista aiheista vierailevien puhujien seurassa.

Happy Hour koko illan!
Napolilaista artesaanipizzaa tarjolla klo 16-23, kaikki pizzat 15 €.

Pöytävaraukset: https://www.tableonline.fi/fi/turku/teatro/1468

TULEVAT AFTERIT:

ke 21.2. klo 17:30 Growhow Agencyn yrittäjä, toimitusjohtaja Tero Karinti – askeleet yrityksen kasvuun

to 22.2.  klo 18 laulaja-lauluntekijä Merlyn Driver (UK) (http://merlyndriver.com/music)

ke 28.2. klo 17:00 Karaoke

to 29.2. klo 17.30 Vihreä Kalja – Biodifull
LUONNON MONIMUOTOISUUS – Mitä on biodiversiteetti ja miksi minun pitäisi välittää siitä?
Professori Ilari Sääksjärvi, Turun yliopiston biodiversiteettiyksikkö
Tutkimusprofessori Juha Hiedanpää, LUKE
Dosentti Matti Salo, LUKE
Keskustelun fasilitaattori: Erikoistutkija Milla Unkila, Turun yliopiston kauppakorkeakoulu 

ke 6.3. Twister Tournament  by HUMAK

to 7.3. klo 18:00 Naistenpäivän aaton VibraBingo

ke 13.3. klo 17:00 | klo 18:15 | klo 19:30  Grasshammer Delux (@grasshammer_deluxe)

to 14.3. klo 17:00 – 18:30 Viinitasting | Veneton punaiset
Veneto on poikkeuksellisen monipuolinen punaviinintuottaja. Maakunnan viinien kirjo ulottuu kevyen marjaisasta bardolinosta aina täyteläiseen amaroneen, joka kuuluu viinimaailman muhkeimpiin nautiskeluviineihin. Niiden väliin mahtuu paljon viinityylejä, joten Veneto täyttää vaativankin viininystävän tarpeet.
Viinitastingin isäntänä sommelier Vesa Kivekäs

Lipunmyynti ja paikkavaraus täältä>>

ke 20.3. klo 16:00 – 20:00  Kirppis & DJ

to 21.3. kl0 17:30 Vihreä Kalja – Biodiful
LUONTO JA KULUTTAMINEN – Ostamalla onneen? Hyvä elämä, eli luonnon ja ihmisen hyvinvointia lisäävä kuluttaminen
Dosentti Juulia Räikkönen, Turun yliopiston biodiversiteettiyksikkö
Tutkijatohtori Miia Grénman, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu
Keskustelun fasilitaattorit: Professori Ilari Sääksjärvi, erikoistutkija Milla Unkila

ke 27.3. klo 17:00 OPEN STAGE

to 18.4. Vihreä Kalja – Biodiful
LUONTO JA RUOKA – Syödään parempi maailma: mikä on hyvää ruokaa minulle ja luonnolle?
Erikoistutkija Saska Tuomasjukka, Turun yliopiston funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus
Keskustelun fasilitaattorit: Professori Ilari Sääksjärvi, erikoistutkija Milla Unkila

to 2.5. klo 18:00 FETTI (@fettionline)

to 9.5. klo 17:30 Sonja Länsivuori – keskutelua vaikuttajaurasta ja brändayksestä

to 30.5. klo 17.30 Vihreä Kalja – Biodiful
LUONTO JA JOHTAJUUS – Arjen luontosankarit: biodiversiteettijohtajuus ja minä?
Professori Satu Teerikangas, Turun yliopiston kauppakorkeakoulu
Professori Ilari Sääksjärvi, Turun yliopiston biodiversiteettiyksikkö
Keskustelun fasilitaattori: Erikoistutkija Milla Unkila, Turun yliopiston kauppakorkeakoulu