Logomon omassa kortteliravintolassa Teatrossa järjestetään kevään keskiviikkoisin ja torstaisin AFTEREITA!
Keskiviikkoisin ja torstaisin nautitaan porukalla visailuista, tanssista, musiikista, viinitastingeistä sekä keskustellaan ajankohtaisista aiheista vierailevien puhujien seurassa.
Happy Hour koko illan!
Napolilaista artesaanipizzaa tarjolla klo 16-23, kaikki pizzat 15 € (hintaan ei voi yhdistää muita tarjouksia).
Pöytävaraukset: https://www.tableonline.fi/fi/turku/teatro/1468
TULEVAT AFTERIT:
to 18.4. Vihreä Kalja – Biodiful
LUONTO JA RUOKA – Syödään parempi maailma: mikä on hyvää ruokaa minulle ja luonnolle?
Erikoistutkija Saska Tuomasjukka, Turun yliopiston funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus
Keskustelun fasilitaattorit: Professori Ilari Sääksjärvi, erikoistutkija Milla Unkila
ke 24.4. klo 17:00 PRE-WABBU By Humakin opiskelijat
to 25.4. Inkeri Rantala – WINE & PAINT (lisätietoja tulossa pian)
to 9.5. klo 18:00 EUROVIISU-ETKOT By Humakin opiskelijat
ke 22.5. Inkeri Rantala – WINE & PAINT (lisätietoja tulossa pian)
to 23.5. klo 17:30 Tule keskustelemaan vaikuttajaurasta ja brändäyksestä. Tapahtumaa vetää yrittäjä, malli ja influensseri Sonja Länsivuori.
to 29.5. klo 18:00 FETTI (@fettionline)
to 30.5. klo 17.30 Vihreä Kalja – Biodiful
LUONTO JA JOHTAJUUS – Arjen luontosankarit: biodiversiteettijohtajuus ja minä?
Professori Satu Teerikangas, Turun yliopiston kauppakorkeakoulu
Professori Ilari Sääksjärvi, Turun yliopiston biodiversiteettiyksikkö
Keskustelun fasilitaattori: Erikoistutkija Milla Unkila, Turun yliopiston kauppakorkeakoulu