Skip to main content

Tiia Wehrfritz on aloittanut Logomossa myyntiassistenttina maaliskuun lopussa. Tiia täydentää Logomon myyntitiimiä Henna Kakon ja Suvi Arolan rinnalla ja hänen vastuulleen kuuluu etenkin erilaisten tapahtumatarjoilujen suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa.

Ennen Turkuun ja Logomoon tuloa Tiia työskenteli viiden vuoden ajan Australian suurimmassa pankissa, Commonwealth Bank of Australia:ssa Sydneyssa. Vaikka kyseessä oli pankki, Tiian työ ei liittynyt rahoitusalaan, vaan työnkuva oli pankin järjestämien kokousten ja tapahtumien organisointia ja hallintaa. Tiialla on myös vahva ravintola-alan tausta ja hän työskennellyt muun muassa apulaisravintolapäällikkönä helsinkiläisessä ravintola Meripaviljongissa sekä legendaarisen Torni-hotellin ravintolassa.

Pandemia ja Australiassa ajoittain vallinneet tiukat lockdownit käänsivät Tiian ajatukset kuitenkin pikkuhiljaa Suomeen paluuseen ja Logomon tapahtumamyynnissä avautunut työmahdollisuus toimi lopullisena sinettinä Suomeen ja Turkuun asettumiselle.

– Turku ei ollut entuudestaan oikeastaan millään lailla tuttu kaupunki. Näen Turun kuitenkin nousevana paikkana tapahtumien järjestämisen suhteen, ja olen todella innoissani aloittanut työt täällä. Lisäksi minut on aivan ihanasti otettu vastaan uuteen työyhteisöön, Tiia kiittelee.

Vahvuutena palvelualttius

Logomon tapahtumat vaihtelevat aina Voice of Finlandin kaltaisista suurista tv-tuotannoista istuviin illallisiin ja show & dinnereistä eri kokoisiin kokouksiin ja konferensseihin. Jokaiseen tapahtumaan suunnitellaan erikseen juuri kyseiseen tapahtumaan parhaiten sopivat tarjoilut asiakkaan toiveet ja budjetti huomioiden.

– Omasta ravintola-alan taustastani on tässä työssä paljon hyötyä. Ymmärrän paremmin asiakkaan tarpeita, mutta ymmärrän myös, miten vaikkapa illallistilaisuus etenee paikan päällä. Myynti tekee tiiviisti yhteistyötä salin ja keittiön kanssa ja omat kokemukseni auttavat myös sisäisessä kommunikoinnissa, Tiia kertoo vahvuuksistaan.

Australian vuosilta Tiiaan on tarttunut myös rautainen asiakaspalveluasenne ja palvelualttius.

– Australiassa on korkea palvelukulttuuri, erityisesti bisnesmaailmassa. Sähköpostiviestittelystä ja pukeutumisesta lähtien kaikki on todella muodollista. Enää ei onneksi tarvitse pitää jakkupukua vaan töihin voi pukeutua hieman rennommin, Tiia naurahtaa.

Katse jo syksyssä

Logomon vahvuus on Tiian mielestä sen huikeat, monipuoliset ja uniikit tilat sekä sen sijainti hyvien yhteyksien päässä.

– Lisäksi Logomon ruokatuote on erinomainen, sitä on ilo myydä asiakkaille, Tiia lisää.

Logomossa syksyn järjestelyt ovat jo pitkällä ja syksystä näyttäisikin tulevan hyvin vauhdikas.

– Ihmisillä on nyt halu kokoontua ja järjestää tilaisuuksia. Tämä näkyi jo keväällä, mutta syksylle on tehty runsaasti varauksia hyvissä ajoin. Vaikka kesä on vasta alkanut, odotan jo innoissani syksyä. Siitä on tulossa aivan huikea! Tiia uskoo.

Tiian tavoitat Logomolta puhelimitse 044 491 5620 tai sähköpostitse tiia.wehrfritz@logomo.fi