Skip to main content

Logomossa on tapana järjestää Tunne naapurisi –tapahtumia, joissa Byrå- ja Konttori-toimistotilojen vuokralaiset yhdessä Logomon henkilökunnan kanssa tutustuvat toisiinsa ja yrityksiinsä. Kahvikupin äärellä on mahdollisuus esittäytyä ja kuulla samalla ajankohtaisia asioita talon sisältä.  

Keskiviikon 15.9. tapaamisessa uusille vuokralaisille tuotiin tutuksi uusia, mutta myös vanhoja toimijoita talosta. Vuokralaiset ovat samaa mieltä siitä, että talossa vallitsee yhteisöllinen meininki ja Byrå sekä Konttori tarjoavat hyvät puitteet yritystoiminnalle.  

Uuden vuokralaisen on helppo tulla taloon

Pakkausalan tukkuliike Mercamer Oy on toiminut Logomossa vuoden ajan. Myyntiassistentti Tiina Mannevuo iloitsee, että etätyöajan jälkeen Tunne naapurisi -tapahtumia voidaan taas järjestää.  

Tämä tilaisuus oli loistava, kun pääsi tutustumaan muihin ihmisiin. Kun arki taas normalisoituu, toivoisin että yhteiset tapaamiset jatkuisivat ja järjestettäisiin tapahtumia kuten aamujoogaa ja pikkujouluja.” 

Mannevuo kertoo Logomossa vuokralaisten ja talon henkilökunnan tekevän tiivistä yhteistyötä. Hän muistelee, kuinka heidät otettiin mukaan toimitilan suunnitteluun ja sisustukseen. 

“Kun toiminta palaa taas työpaikoille, uskon myös meidän vuokralaisten olevan enemmän tekemisissä toistemme kanssa. Kun tietää millaisia palveluja naapurista löytyy, pystyy myös vinkkailemaan tarvittaessa naapuriyrityksistä tuttavapiirille.“ 

Logomossa työskennellään tiiviissä yhteisössä

Hieroja Sami Vireellä riittää asiakkaita Logomossa. Hän on ollut talossa vuodesta 2013 lähtien Byrån toimiston valmistuttua.  

“Yksityisyrittäjänä on mukavaa, kun on yhteiset tilat ja näkee omien asiakkaiden lisäksi muitakin talon toimijoita”, Vire kertoo. 

Vire toteaa ajan maksimoinnin ja tehokkuuden olevan nykypäivänä tärkeitä. Siksi Logomo sijaintina on yritykselle toimiva. 

“Alusta asti ideanani on ollut olla lähellä asiakkaita. Monet Logomon tiloissa työskentelevät käyvät hieronnassa myös työpäivän aikana ja arviolta 70 prosenttia asiakaskunnastani tulee talon sisältä.”

Myös Vire mainitsee Logomossa erityislaatuista olevan toimijoiden tiivis side toisiinsa toimialasta riippumatta.  

“Kaikki täällä tuntevat toisensa ja teemme yhteistyötä. Jos jotain tiettyä palvelua ei itsellä ole tarjota, osaa vinkata viereiseen toimistoon, mistä osaamista asiaan löytyy.” 

Takaisin uutisiin