Skip to main content

Turun suurimmat pikkujoulut

Logomossa järjestetään ensimmäistä kertaa koskaan Turun suurimmat pikkujoulut. Nimen alle listautuu upeita konsertteja, stand up -keikkoja, teatteria, etkoja ja jatkoja sekä esimerkiksi Logomon oma elämyksellinen Once Upon A Time In Logomo -tapahtuma. Once Upon A Time In Logomo sisältää isommille porukoille kaiken, mitä pikkujouluilta voi vaan toivoa. Logomon tavoitteena on ollut suunnitella ja luoda konsepteja ja paketteja, jotka helpottaisivat asiakkaiden työtä. Kuten Logomon tapahtumakalenterista saattaa huomata, useita konsertteja ja tapahtumia on jo myyty loppuun.

”Ihmiset ovat todella nyt heränneet pikkujouluaikaan. Yritysten, kaveriporukoiden ja jopa perheiden keskinäisiä pikkujouluja varataan nyt ennätystahtiin!”, Logomon myynnin Eveliina Salminen kertoo.

Ensimmäistä kertaa järjestetään myös Logomo Nightclub 29.-30.11., joka kokoluokaltaan hipoo Turun ennätysrajoja discoilussa. Logomo-salista, Galleriasta, Teatrosta ja Teatro Barista kuoriutuu yhden viikonlopun ajaksi Turun suurin pikkujouludisco. Reilu tuhannen kävijän disco sisältää taitavan DJ:n lisäksi elävää musiikkia, karaokea, hyvää ruokaa ja juomaa. Logomo Nightclubista odotetaan samanlaista menestystarinaa, kuin jääkiekon MM-kisakatsomo Logomossa oli!

”Logomo Nightclub on kyllä pakko nähdä itsekin. Laitoin sen kalenteriini jo heti suunnitteluvaiheessa. Saattaa olla, että tulen molempina päivinä, 29.11. ja 30.11.”, Eveliina naurahtaa.

Valttikorttina ammattitaitoiset yhteistyökumppanit ja hyvä tiimi

Talon kokoon ja tapahtumiin nähden Logomon oma ydin tiimi on yllättävänkin pieni. Yhteistyökumppanit löytyvät kuitenkin lähempää kuin uskoisikaan, nimittäin saman katon alta. Logomo on yhdessä yhteistyökumppaneidensa Sunborn Cateringin, Lippupisteen, Kajahduksen, Brightin, Securitaksen sekä KLV-palveluiden kanssa onnistunut luomaan elämyksiä jo pitkän aikaa, mutta erityisen hyvältä näyttää tuleva loppuvuosi.

Tapahtumia on lähes päivittäin ja skaala on suuri. Konsertteja, stand uppia, messuja ja markkinoita sekä jopa esimerkiksi gaaloja, järjestetään tänä vuonna ennätyksellisen paljon. Yhteistyökumppanuus tällä tasolla on poikkeuksellista. Monen ammattilaisen puhaltaminen yhteen hiileen näkyy lopputuloksessa.

Logomo tarjoaa koko loppuvuoden tapahtumiin etkot, juhlat ja jatkot. Koko paketti syntyy yhteistyössä ja näin Logomo pystyy tarjoamaan asiakkailleen valmiita ja hyvin organisoituja paketteja. Logomossa sijaitseva viihtyisä Teatro Bar on avoinna aina keskiviikosta lauantaihin kello 15:00 eteenpäin sekä Logomon tapahtumien yhteydessä. Keikkapäivinä Teatro Bar toimii etkoilun lisäksi takuuvarmana jatkopaikkana. Useina iltoina kyseisestä anniskeluravintolasta löytyy myös karaokea.

Logomon myynnin ja markkinoinnin assistentti Eveliina Salminen

Koko tiimin motivaatio huipussaan

Eveliina hehkuttaa hyvän tiimihengen puolesta. Hän kuvailee Logomon sekä yhteistyökumppaneiden porukkaa perheenä. Tyytyväiset asiakkaat ovat olleet paras palkinto ja todiste kiireisestä, mutta tuloksellisesta työstä.

”On ollut ihana huomata, miten tiimimme on onnistunut luomaan yrityksille valmiita ja helppoja vaihtoehtoja pikkujouluiksi. Isommat porukat ovat olleet mielissään jo valmiiksi organisoiduista juhlista”, Eveliina kertoo.

Helppous on ollut yhtenä Logomon tärkeimmistä arvoista jo pitkään. Tavoitteena Logomolla on kehittää tätä arvoa muiden arvojen ohella jatkuvasti yhteistyössä kumppanien kanssa. Once Upon A Time In Logomo syntyikin juuri tämän arvon pohjalta.

”Mielestäni parasta on, kun olemme voineet viime vuoden tyytyväisille asiakkaille tarjota vielä parempaa ja elämyksellisempää vaihtoehtoa. Olemme tyytyväisiä, kun asiakas on tyytyväinen. Huippua, että asiakkaat palaavat vuosi vuodelta aina uudestaan!”, Eveliina hehkuttaa.

Kaikki saman katon alla

Haastattelimme Aktia Pankki Oyj Turun yhteyspäällikkö Heidi Mäkistä Aktian pikkujoulukokemuksista. Häneltä löytyy tietoa, koska tänä vuonna Aktia viettää pikkujoulujaan jo toista vuotta peräkkäin Logomossa.

Viime vuonna aktialaisia oli paikalla 38 henkilöä ja pikkujouluihin tultiin osallistumaan jopa saaristokonttoreista. Tänä vuonna aktialaisia on tulossa Logomolla vietettäviin pikkujouluihin lähes tuplaten, 70-90 henkilöä, koska Aktian Henkiyhtiö tulee mukaan joulujuhliin!

Mitä otat huomioon, kun alat suunnittelemaan yrityksen pikkujouluja?

”Hinta ja laatu määrittää tilaisuuksien suunnittelua, millaista ohjelmaa ja ruokaa budjetilla saadaan varatuksi. Järjestävä tiimi pääsee helpolla, kun Logomo hoitaa fasiliteetit valmiiksi ilmoittautumista ja lippujen jakoa lukuunottamatta.”

Mikä sai teidät ajattelemaan, että tulisitte uudestaan viettämään pikkujouluja Logomoon?

”Viime vuotinen Casino Royale -show sai niin hyvää palautetta ja paljon kiitoksia osallistujilta. Kaikki meni illassa ns.”nappiin” ja ruoan taso yllätti positiivisesti.”

Mitä odotatte tämän vuoden pikkujouluilta?

”Takuuvarmaa laadukasta settiä. Tulemme katsomaan The  Miracle – A night with Queen -showta. Tilat ovat loistavat, gourmet -tason ruoka ja fiilis Logomossa tunnetusti ”katossa”. Hyvät kulkuyhteydet ja muu pikkujouluyleisö.”