Skip to main content

Tervetuloa The Voice of Finlandin livelähetykseen!

Huomenna alkaa taas The Voice of Finlandin livelähetykset! Näitä on odotettu. Logomossa on jo aistittavissa intoa ja jännitystä, ja tuskin maltamme odottaa sitä hetkeä, kun ovet aukeavat yleisölle.

Tässä muutamia käytännön vinkkejä sinulle onnistuneen illan varmistamiseksi.

Aikataulu
Logomon ulko-ovet avataan yleisölle klo 17:00
Ovet saliin avataan klo 18:45, salin ovet suljetaan viimeistään klo 19:15
Tapahtuma alkaa klo 19:30, kesto n. 2,5 h

Show & Dinner paketin ostaneille Kitchen aukeaa klo 17:00
VIP- ja VIP GOLD –pakettien ostaneille Logi-salin ovet aukeavat klo 17:00

Saapuminen Logomoon
Logomon alueella tehdään tällä hetkellä rakennustöitä ja tämä vaikuttaa alueen liikennejärjestelyihin ja hankaloittaa alueella pysäköintiä. Suosittelemme saapumaan Logomoon kevyen liikenteen väyliä pitkin tai julkisilla kulkuvälineillä. Lisätietoja saapumiseen: www.logomo.fi/saapuminen. Huomioitahan, että Logomon pääsylippu käy maksuvälineenä Fölin busseihin. Lue lisää täältä: www.logomo.fi/logomon-paasylippu-on-nyt-myos-bussilippu.

Suosithan narikassa korttimaksua käteisen sijaan, mikäli et ole ostanut naulakkomaksua (3,50 €/hlö) jo ennakkoon. Muista ottaa etukäteen maksettu naulakkolippu mukaasi. Jatkossa voit ostaa naulakkomaksun etukäteen lipun oston yhteydessä lippu.fi-verkkokaupasta, Lippupisteen myyntipisteistä tai puhelinpalvelun kautta (puh. 0600 900 900, puhelun hinta 2€/min + pvm).

Kyseessä on suora lähetys, saavuthan siis ajoissa paikalle. 
Poistuminen salista ainoastaan mainoskatkojen aikana. Saliin saa ottaa mukaan avaamattoman vesi- ja virvokejuomapullon. Lisäksi ennen tapahtumaa aulassa on myynnissä karkkia, sipsiä ja pocornia, joita voi ottaa saliin mukaan.

Tilaisuudessa ei ole ikärajaa, ei kuitenkaan suositella ihan pienille. Äänentaso salissa voi olla kova.

Lähetyksissä kuvaaminen on kielletty.

Etkot ja jatkot Teatrossa!
Logomon Teatro palvelee ennen ja jälkeen lähetyksen. Ravintolaan voit tehdä halutessasi pöytävaraukseen ennakkoon. Varaa pöytä ja tutustu herkulliseen pizzalistaan www.teatroturku.fi.

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää: tvof@logomo.fi

Tervetuloa viihtymään Logomoon!

Psst. Parkkitiloja on alueella rajoitetusti. Kannattaa hyödyntää Ratapihakadun varressa olevaa P8-parkkialuetta ja sieltä tulla upeaa Logomonsiltaa pitkin Logomoon.