Skip to main content

Logomo Kitchenissä eletään muutosten aikaa. Elokuussa Kitchenin ravintolapäällikkönä aloittanut Olli Kangas kertoo nyt, kuinka uudistuneet brunssit ovat lähteneet käyntiin syyskuun alussa. Ennen buffet-muodossa nähty brunssi tarjoillaan nyt pöytiin, jolloin jokaiselle asiakkaalle saadaan luotua henkilökohtainen palveluelämys.

Olli Kangas on naantalilainen ravintola-alan moniosaaja, ja Logomo Kitchenin uusi ravintolapäällikkö. Istuimme Ollin kanssa alas keskustelemaan uudistuneesta brunssista, sekä tulevaisuuden haaveista Logomo Kitchenin suhteen.

Olli on työskennellyt Sunborn Oy:lla erinäisissä tehtävissä jo lähes viidentoista vuoden ajan. Aluksi työtehtävät vaihtelivat aamiaisten blokkaamisesta kokin töihin, mutta kiinnostus ravintola-alan esimiestehtäviä kohtaan vei mukanaan. Ensin Kangas siirtyi muutaman ravintolan esimieheksi, mutta löysi pian itsensä pyörittämästä Naantalin kylpylän kaikkien ravintoloiden palvelutoimintaa.

Ennen Logomon Kitcheniin siirtymistä, Kangas toimi Sunborn konsernin tuotekehitys-, koulutus- ja taustatehtävissä. Nämä tehtävät jatkuu edelleen, vaikka lokaationa toimiikin Logomo.

”Olen täällä sitä varten, että tiimini voisi onnistua”

Kangas kertoo Logomo Kitchenin tuovan mukanaan kiinnostavaa haastetta ja kokemusta, jollaista hänellä ei vielä ole. Tavallisemmin hän on tottunut työskentelemään ravintoloissa, jotka toimivat päivästä toiseen samalla kaavalla. Logomossa taas tapahtumien koko vaihtelee päivästä toiseen, ravintolatoiminnan samalla mukautuessa vaihtuviin yleisömääriin.

Kangas kokee, että ravintolapäällikkönä hänen tärkein tehtävänsä on tiimin onnistumisen mahdollistaminen. Hän korostaa, ettei yksin voisi luoda toimivaa kokonaisuutta, vaan onnistunut palveluelämys luodaan koko henkilökunnan voimin. ”Olen täällä sitä varten, että tiimini voisi onnistua” Kangas toteaa.

Logomo Kitchenin lauantaibrunssit tekivät paluun

Logomo Kitchenin ensimmäinen uudistettu brunssi järjestettiin lauantaina 5. syyskuuta. Ensimmäisellä brunssilla haettiin, miten uusi tila ja uudistunut brunssi saataisiin näyttämään ja tuntumaan kotoisalta lauantaibrunssilta ystävien luona.

Pienillä yksityiskohdilla haetaan kotoisaa tunnelmaa jo heti asiakkaan ovesta sisään tullessa. Logomo Kitchenin työntekijät miettivät tarkkaan esimerkiksi tilan visuaalista ilmettä, mihin päin asiakas katsoo ja mitä hän silloin näkee.

Ensimmäisen brunssin asiakkaat olivat tyytyväisiä ja ruuista eniten kehuja sai fritatta di polenta.

Kankaan toiveena on, että tulevaisuudessa Logomo Kitchenin brunssista tulee käsite. Hän toivoo, että brunssille voisi saapua tietämättä mitä juuri sinä päivänä on tarjolla, koska ruoka ja palvelu vastaavat joka kerta odotuksia, tai ylittävät ne.

Logomo Kitchenin brunssilla jokainen asiakas on tärkeä.

Logomo Kitchenin brunssi

Logomo Kitchenin brunssi sisältää kaksi eri menuvaihtoehtoa, joista voit valita mieleisesi paikan päällä. Menut sisältävät alkuruokalautasen, pääruoan ja herkullisen jälkiruoan kahvin kera. Brunssi tarjoillaan pöytiin.

Brunssi tarjolla lauantaisin Logomo Kitchenissä klo 12-15

Lisätiedot tapahtumakalenteristaBrunssimenu
Takaisin uutisiin