: Skip to main content

Logomossa järjesteteään joulukuussa musiikkielämys, jossa nähdään laaja kattaus kotimaan musiikkikentän kirkkaimpia artisteja eri Vain elämää -kausilta. Konsertti-iltojen aikana pöytään istuu kuusi eri neljän hengen kokoonpanoa, jotka nähdään Vain elämää -pöydässä yhdessä nyt ensimmäistä kertaa. 

Lavalle nousevat kotimaan kärkiartistit esittävät paitsi vanhoja Vain elämää -kappaleita myös täysin uusia tulkintoja yhdessä vierailevien tähtien kanssa. Lisäksi paikalla olevalla yleisöllä on iltojen aikana ainutlaatuinen mahdollisuus päästä pöydän ääreen omine tarinoineen ja kokemuksineen. 

Ensimmäisessä konsertissa torstaina 16.12. estradille saapuvat Anna Puu, Stig, Toni Wirtanen ja Arttu Wiskari. Näiden nimien lisäksi Logomon lavalla nähdään konserttisarjan aikana muun muassa Katri Helena, Samu Haber, Sanni ja Robin Packalén sekä liuta muita Suomen kirkkaimpiin tähtiin kuuluvia artisteja.  

Esitykset taltioidaan ja ohjelma tulee ulos ensi keväänä, joten paikalla olevat katsojat pääsevät todistamaan ainutlaatuiset musiikkiesitykset ja kuulemaan artistien tarinat ennen suurta yleisöä.  

Vain elämää: unohtumaton ilta –konserttisarjan artistikattaus: 

Torstai 16.12. 
Toni Wirtanen, Arttu Wiskari, Anna Puu, Stig 

Perjantai 17.12. 
Juha Tapio, Jannika B, Robin Packalen, Sanni 

Lauantai 18.12. 
Reino Nordin, Mikko Kuustonen, Katri Helena, Herra Ylppö 

Sunnuntai 19.12. 
Samuli Edelmann, Samu Haber, Ellinoora, Mariska 

Maanantai 20.12. 
Pyhimys, Ilkka Alanko, Mikael Gabriel, Maija Vilkkumaa 

Tiistai 21.12. 
Irina, Tuure Kilpeläinen, Elastinen, Ressu Redford

Tule kuulemaan tarinoita ja nauttimaan livemusiikista kotimaan ykkösartistien tähdittämänä!

Lue lisää ja osta liput
Takaisin uutisiin