Skip to main content

Suomen huikein Queen-tribuuttiyhtye koostuu kokeneista muusikoista. Solistina on taitava Kimmo Blom. The Miracle – A Night with Queen show kuljettaa kuulijat läpi Queen –yhtyeen ja Freddie Mercuryn elämäntarinaa. Illan tunnelman nostattajana ja DJ:nä toimii Jay F sekä juontajana Helena Riihitupa.

Upea ilta on usean ammattilaisen aikaansaannos

”Koronan vuoksi illan suunnittelu on vaatinut tavallisesta poikkeavaa pohdiskelua, mutta olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Asiakkaiden kulkureitit, baaripisteet ja tarjoilut, narikat, wc-tilat ja pöytien sijoittelu Logomo-saliin ovat kaikki mietitty tarkasti”, kertoo Logomon myynnin ja markkinoinnin koordinaattori Eveliina Salminen.

Lipputyypistä riippuen asiakkaat ohjeistetaan jo heti sisääntulosta alkaen oikeisiin lohkoihin ja omiin henkilökohtaisiin pöytiinsä. Jokainen iltaan osallistuva henkilökunnan jäsen on opastettu toimimaan Logomon turvallisuusohjeiden sekä valtakunnan virallisten turvallisuusohjeiden mukaan. Näin Logomo mahdollistaa illan onnistumisen rajoituksia noudattaen. Tapahtumien järjestäminen ei olisi mahdollista ilman Logomon ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita.

Ilta tuo yhteen hauskanpidon, mukaansatempaavan konsertin ja tapahtumasisällön, herkullisen kolmen ruokalajin pikkujouluillallisen ja vastuullisen tuotannon.

Illallinen ja musiikkishow

Tapahtumaan luotujen lippupakettien halutaan palvelevan mahdollisimman monia asiakkaita. Tapahtumaan on Show&Dinner –lippujen lisäksi myynnissä  VIP-paketteja, jossa vieraat ohjataan sisään omaa sisäänkäyntiä pitkin ja takit jätetään omaan narikkaan. VIP-vieraiden käytössä on lisäksi oma avara loungetila ja loungessa oma baari, mistä pääsee suoraan Logomo-salin lavan eteen katettuihin henkilökohtaisiin pöytiin nauttimaan alkumaljat.

Kuva: Daniel Ahola

Syksyllä 2019 keikka myi Logomon Teatro –salin kahdesti loppuun

Viime vuodesta poiketen tämä audiovisuaalinen elämys järjestetään nyt isossa Logomo-salissa.

”Tapahtuma myytiin loppuun viime vuonna ennätysvauhdissa. Saimme paljon hyvää palautetta tapahtumassa olleilta asiakkailta ja koko prosessi tapahtuman ympärillä oli sujuvaa ja mutkatonta. Halusimme tuoda yhdessä Sunborn Liven kanssa tämän uudestaan parrasvaloihin ja nyt Logomo saakin olla osa tämän musiikkishown konserttisalikiertuetta”, kertoo Salminen.

Joulukuisen illan kruunaa Queenin, erityisesti 30-vuotiaan The Miracle –klassikkolevyn, hiteistä koostuva pääshow. Luvassa siis ainakin hitit ”I Want It All”, ”The Invisible Man” sekä ”Breakthru”.

The Miracle – A Night with Queen -ilta tuo yhteen hauskanpidon, mukaansatempaavan konsertin ja tapahtumasisällön, herkullisen kolmen ruokalajin pikkujouluillallisen ja vastuullisen tuotannon. Tämä ilta on varmasti kokonaisvaltainen elämys ihan kaikille!

THE MIRACLE – A Night With Queen lauantaina 12.12.2020

Ohjelma La 12.12.2020

– Liveshow:
THE MIRACLE – A NIGHT WITH QUEEN
(solistina Kimmo Blom)

– DJ:
JAY F

– Illan juontaja & host:
HELENA RIIHITUPA

Show & Dinner: 98,00 € / hlö
VIP-paketti: 128,00 € / hlö

4 hlö ja isommat ryhmät, sekä
yritysten pikkujoulupaketit:
Lisätiedot tapahtumakalenterista