Skip to main content

Logomo mahdollistaa tänä vuonna pikkujoulujen järjestämisen uudella tavalla. Yhteistyössä Tapahtumallisen ja Brightin kanssa toteutettava virtuaalipikkujoulutapahtuma on turvallinen vaihtoehto suuremmankin yrityksen henkilökunnalle.

Pikkujoulut omalta kotisohvalta käsin

Jokaisen on mahdollista osallistua firman pikkujouluihin omasta kodista käsin, kun talk show:n kaltainen livestream-kokonaisuus tuo työntekijät yhteen fyysisestä etäisyydestä huolimatta. Julistamme virtuaalipakettiemme yhteydessä sloganin: vuonna 2020 jokainen saa nauttia pikkujouluista!

Livestream-kokemus yrityksen toiveiden mukaisesti

Virtuaalitapahtuma kokoaa työyhteisön mukaansatempaavaan showhun huippuesiintyjien saattelemana. Näissä pikkujouluissa on mahdollisuus kuulla toimitusjohtajan terveiset omasta olohuoneesta käsin, osallistua kollegan kanssa visailuun tai vuorovaikuttaa ohjelman kulkuun matalalla kynnyksellä.

Televisiotasoinen livestream –kokonaisuus suunnitellaan juuri yrityksen toiveiden mukaan pienintä yksityiskohtaa myöden aina kutsuprosessista ja tuotannon alkuvaiheista livelähetykseen sekä jälkimuistamiseen. Livestream -lähetyksen lisäksi osallistujille voidaan toimittaa kotiin yllättävä osallistumispaketti, joka voi sisältää juhlaillallisen tai maistelumenun.

Virtuaalipikkujoulut voidaan järjestää myös hybriditapahtumana, jolloin osa juhlijoista on paikanpäällä Logomossa ja halukkaat voivat juhlia kotona livesteam -lähetyksen kautta.

Erikokoiset toteutusvaihtoehdot luovat joustavuutta

Skaalautuva Broadcast-tapahtuma on osallistujien kannalta helposti lähestyttävä ja yrityksen puolesta tehokkaasti tavoittava virtuaaliratkaisu henkilöstön muistamiseen ja tiimien yhteishengen vahvistamiseen.

Vaihtoehtoja toteutukselle löytyy laajemmista monikameratoteutuksista yhden kameran webcasting-lähetyksiin. Kaikki toteutusvaihtoehdot S-, M- ja L-paketeissa sisältävät käsikirjoituksen ja ohjaajan, joka huolehtii tarvittavat ohjeistukset sekä koordinoinnin myös studiotilanteissa. Näin ollen yrityksen vastuulle jää vain hauskin osa, eli itse pikkujoulujen viettäminen.

Kysy lisää!

myynti@logomo.fi

Takaisin uutisiin