Skip to main content

Omien alojensa rautaiset ammattilaiset ovat sopeutujia

Yhteisöllisyys on aina ollut yksi Logomon toimitiloissa, Byråssa sekä Konttorissa, työskentelevien yritysten vahvuuksista. Maailman vaikeiden aikojen keskellä tämä ominaisuus on tullut vielä aiempaa näyttävämmin esille.

”On ollut ilo huomata, miten vuokralaisemme ovat ottaneet  tilanteen tarvittavalla vakavuudella. Kaikki ovat yhdessä huolehtineet tilojen siisteydestä, meidän tehostetun siivouksen lisäksi, ja yhteisöllisyys sekä muiden huomioon ottaminen on ollut vahvasti läsnä”, Logomon toimitilapäällikkö Kirsi Ranta kertoo.

Useat yritykset siirtyivät etätyöskentelyn pariin hallituksen suositusten jälkeen. Ranta kertoo seuranneensa autojen määrää Logomon useilla parkkipaikoilla. Nyt autojen määrä on selkeästi kasvussa. Pikku hiljaa toimitiloissa alkaa näkyä jälleen tuttuja kasvoja.

”Yhteisöllisyys korostuu erityisesti toimitilojen yhteisissä keittiö- ja taukotiloissa. Omien alojensa rautaiset ammattilaiset ovat onnellisia päästessään takaisin tuttuun arkeen. Juttua ja naurua riittää vielä näinä vaikeinakin aikoina. Kaikki huolehtivat yhteisesti toistensa turvallisuudesta”, Ranta toteaa.

Logomon toimitilat avaavat ovensa jälleen 1.6.2020.

Siivousta tehostettu runsaasti

Logomossa vierailevien ja talossa työskentelevien hyvinvoinnista huolehditaan muun muassa tehostetulla siivouksella. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi kosketuspinnat pyyhitään yleisissä tiloissa normaalia useammin ja yleispesuaineen lisäksi ne käsitellään myös desinfiointiaineella.
Logomon toimistojen käytössä olevista wc-tiloista löytyy käsien kuivaamista varten puuvillapyyherullat. Jokaisen pyyherullan mikrobiologinen puhtaustaso varmistetaan joko lämpödesinfektiolla tai kemiallisella desinfektiolla, joka tuhoaa mikrobit. Toimistojen yhteisistä tiloista sekä neuvottelutiloista löytyy myös useita käsidesipisteitä.
Byrån ja Konttorin tuulikaappeihin on viety kosketusvapaat käsidesiannostelijat.

Toimitiloja tarjolla myös uusille yrityksille

”Logomo tarjoaa vuokralaisilleen lukuisia yhteisiä palveluita, kuten erilaiset hyvinvointipalvelut, ravintolapalvelut sekä nauvottelutilat unohtamatta saunatiloja. Yritysten varattavissa on kokoustilat ja tapahtumasalit, leffateatteri ja aitiot. Kaiken lisäksi yrityksillä on mahdollisuus osallistua talon sisäisiin tapahtumiin ja Logomon muuhun tapahtumatarjontaan heti tilanteen sen salliessa”, Ranta kiteyttää.

Logomossa toimii tällä hetkellä noin 90 yritystä useilta eri toimialoilta. Yrityksiä on niin muotoilun, mainonnan ja markkinoinnin, viestinnän, tapahtuma- ja ohelmapalveluiden, sovelluskehityksen, IT-puolen, juridiikan, taloushallituksen, kiinteistövälityksen, median, radiotuotannon kuin kuvataiteenkin aloilta.

Tällä hetkellä vapaana on muutamia toimitiloja, joista lisätietoa löytyy alla olevasta linkistä.

Vapaat toimitilat
Takaisin uutisiin