Skip to main content

Miten myyt saman keikan loppuun kolmesti? Logomossa onnistuu!

Petri Wallin 50-vuotismuistokeikkaa jatkava Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB -tribuuttikiertue tulee Logomoon maaliskuussa. Konsertin lipunmyynti osoitti, mikä tekee Logomo-salista Turun joustavimman keikkapaikan. Harvemmin yhtä salia myydään kolmesti loppuun samalle keikalle – ainakaan laillisin keinoin!

Kolme kokoa keikoille

–Järjestäjällä ei ollut vielä salia varatessa varmuutta siitä, millainen kysyntä keikalla olisi, joten lähdimme liikkeelle Logomo-salin pienimmällä S-koolla, Logomon tapahtumajohtaja Janne Auvinen kertoo

–Liput kuitenkin myytiin loppuun kymmenessä minuutissa ja myynti joutui laittamaan lapun luukulle. Onneksi tila joustaa ja pystyimme laajentamaan salin astetta suuremmaksi M-kokoon ja avaamaan lipunmyynnin uudestaan, hän kuvailee.

–Sekään ei musiikinystäville riittänyt, vaan myös suurempi sali tuli nopeasti täyteen. Kun mediaan lähti jo toinen loppuunmyyty -ilmoitus, päätimme ottaa isot pyssyt käyttöön ja vetää salin täyteen mittaansa. L-saliin mahtuu maksimissaan 3500 henkeä, minkä pitäisi riittää, Auvinen lataa.

Logomo-sali joustaa, kun yleisömäärä kasvaa

Monipuolinen Logomo-sali on hyvä esimerkki siitä, miten Logomo joustaa keikkapaikkana kysynnän mukaan. Keikkajärjestäjälle tämä on erinomainen etu, kun bändit voivat käyttää samaa salia ja tekniikkaa lippujen kysynnästä riippumatta.

Älä kuitenkaan tuudittaudu jouston varaan. Useat Logomon keikat myydään nopeasti loppuun, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

–Kingston Walliin on tällä hetkellä jäljellä enää jonkin verran seisomapaikkoja ja aitioita, mutta nekin todennäköisesti myydään pian, lipunmyynnistä kerrotaan.

Eli pidä kiirettä, jos haluat ehtiä mukaan!

Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB Logmo-salissa 15.3.2019

Logomo-sali

Takaisin uutisiin!