Skip to main content

Varmistaaksemme onnistuneen illan jokaiselle, kokosimme yhteen muutamia käytännön vinkkejä.

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Välttääksemme sisääntulon ruuhkautumista otamme yleisön sisään porrastetusti. Logomo-salin ovet avataan 18:30 ja suljetaan 19.30.

Kasvomaskit

Suosittelemme maskin käyttöä. Tarjoamme kaikille The Voice of Finlandin katsojille Logomossa maskin ja käsidesin, jotka jaetaan sisääntulossa.

Huomioithan, että katsomossa on käytössä numeroimattomat paikat, joten paikkanumerosi ei todennäköisesti päde. Olemme rajoittaneet katsomon kapasiteettia ja ohjaamme yleisön paikalle, näin varmistamme turvavälit myös katsomossa.

Tästä linkistä löydät nettisivuiltamme lisätietoja tavoista, joiden avulla varmistamme teille turvallisen tapahtumakäynnin. Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä.

Tulethan tapahtumiin ainoastaan terveenä, jotta voimme varmistaa turvallisen tapahtumatoiminnan jatkossakin.

Tarjoilujen nauttiminen

VIP- ja Show & dinner -paketin ostaneille illallinen on tarjolla kaksi tuntia ennen esitystä. Sisäänkäynti illalliselle Logomo Teatron ovesta. Vieraat ohjataan ruokailun jälkeen katsomoon.

Lähetyksen jälkeen Teatro Barissa voi jatkaa iltaa. Varaathan tarjoilut etukäteen, jolloin ne odottavat valmiina nimetyssä pöydässä. Tarjoilut tulee tilata viimeistään kaksi arkipäivää ennen esitystä. Lisätiedot ja tilaukset logomokitchen.fi.

Lähetyksen jälkeen 

Välttääksemme ruuhkia tapahtuman jälkeen, pyydämme sinua odottamaan istumapaikallasi rauhassa. Tyhjennämme katsomon porrastetusti.

Saapuminen Logomoon

Vältä stressi ja kiire, saavu paikalle ajoissa! Sisäänkäynti lipun ostaneille tapahtuu Logomo-salin pääovista. Ulko-ovet avataan klo 17.00 ja Logomo-salin ovet avataan 18.30. Kuvaukset alkavat klo 19.30, jolloin Logomo-salin ovet suljetaan.

Suosittelemme saapumaan Logomoon kevyen liikenteen väyliä pitkin tai julkisilla kulkuvälineillä. Logomon alueella on rajoitetusti pysäköintitilaa. Pysäköintialueilla on lippuautomaatteja, joilla pysäköinnin voi maksaa matkapuhelimella sekä Easypark- ja Parkman-palveluiden kautta, luottokortilla tai käteisellä. Lisätietoja saapumiseen löydät täältä.

Suosithan narikassa korttimaksua käteisen sijaan, mikäli et ole ostanut naulakkomaksua (3€/hlö) jo ennakkoon. Muista ottaa etukäteen maksettu naulakkolippu mukaasi. Jatkossa voit ostaa naulakkomaksun etukäteen lipun oston yhteydessä lippu.fi-verkkokaupasta, Lippupisteen myyntipisteistä tai puhelinpalvelun kautta (puh. 0600 900 900, puhelun hinta 2€/min + pvm).

Tervetuloa viihtymään Logomoon!

Takaisin uutisiin