: Skip to main content

Logomo on luovan talouden keskus, jossa viihtyisyys, yhteisöllisyys ja luovuus yhdistyvät uusimpaan tekniikkaan ja parhaimpiin toimitilaratkaisuihin. Yhteisöllisyys on aina ollut iso osa Logomon toimitiloja. Koronan vuoksi osa toimitilavuokralaisista siirtyi etätöihin. Logomon toimitilapäällikkö Kirsi Ranta kertoo kuitenkin yritysten tarvitsevan toimitiloja melko entiseen malliin ja kiinnostuneita Logomon toimitiloista riittää.

Ihmisten kohtaamista työpäivien aikana kaivataan

Miltei vuoden jatkuneen etätyökauden jälkeen yhteisöllisyys ja kasvokkain tapahtuva vuorovaikutus ovat korostuneet aivan uudella tavalla. Yhteisöllisyys on näkynyt Logomossa mm. yhteiskeittiöiden, istuskeluryhmien, toimitilavuokralaisten välisten kilpailuiden sekä yhteisten aktiviteettien ja juhlien kautta.

Avoimet yhteiset tilat lisäävät muiden toimitilavuokralaisten kohtaamisia työpäivään. Korona-aikana, kun Logomon järjestämät toimitilavuokralaisille tarkoitetut yhteiset aktiviteetit ovat olleet toistaiseksi tauolla, ovat vuokralaiset keksineet yllätyksiä toisilleen. Yritykset ovat  jättäneet toisilleen yhteiskeittiöiden pöydille muun muassa mukaan otettavia käsidesipulloja ja joulukonvehteja muita vuokralaisia ilahduttamaan. Normaalioloissa esimerkiksi jouluna vuokralaisille on järjestetty suosittuja yhteisiä jouluruokailuja ja Tunne naapurisi –tapahtumia.

”Suosituin yhteisaktiviteetti on ollut normaaliaikaan kesäjuhlat. Olemme viettäneet vappua ja joulua yhdessä, ne ovat suosittuja. Normaaliaikaan joka maanantai on myös suosittu Pakko pulla, jossa tarjoillaan pullaa ja kahvia. Tunne naapurisi –tapahtumissa yritykset voivat esitellä lyhyesti itseään ja tutustua muihin Logomon yrityksiin”, kertoo Kirsi Ranta.

Vapaat toimitilatKoronainfoTakaisin uutisiin

Turvallinen työympäristö

Toimitilavuokralaisille teetetyn kyselyn mukaan korona ei ole vaikuttanut Logomon yritysten toimintaan muuten kuin etätöiden kasvuna. Siivousta on tehostettu ja toimitilavuokralaisille on laadittu Logomon toimesta kattavat koronaohjeet, joilla halutaan varmistaa turvallinen työympäristö. Ohjeistuksessa muistutetaan muun muassa turvaväleistä, maskeista ja hyvästä käsihygieniasta.

Logomon toimitiloja on useita eri kokoisia. Vaikka oma toimistotila olisikin pienempi, niin vuokralaisten käytössä on runsaasti erilaisia neuvottelu- ja kokoustiloja, joita voi varata esimerkiksi asiakastapaamisiin. Kokoustiloissa on saatavilla laadukasta videoneuvottelutekniikkaa etäpalavereiden järjestämiseen. Logomon toimitilojen etuna on myös laadukas Logomo Kitchen, hyvät liikenneyhteydet ja parkkipaikat.

Kyselyt toimitiloista: kirsi.ranta@logomo.fi