: Skip to main content

Lounais-Suomen aluehallintovirasto jatkaa määräystään yli 10 henkilön yleisötilaisuuksien rajoituksista Varsinais-Suomessa 10.2.2021 saakka.

Logomo noudattaa tarkasti Lounais-Suomen aluehallintoviraston asettamia rajoituksia ja haluaa omalta osaltaan olla hidastamassa tartuntatilanteen pahenemista. Tämän vuoksi kaikki yli 10 henkilön tapahtumat ovat peruutettu 10.2.2021 saakka. Ajankohtaisimman tiedon tapahtumista löydät Logomon nettisivujen tapahtumakalenterista.

Logomo on loihtinut verkkosivuilleen myös kattavan koronainfon, joka sisältää tarkemmat ohjeet ja tiedot tapahtumatalon koronatoimenpiteistä.

Maailman tilanne on kaikille, mutta erityisesti tapahtumateollisuudelle, todella vaikea. Yhteistyöllä, itsestä ja toisista huolehtimisella sekä positiivisella asenteella uskon meidän kaikkien kuitenkin selviävän näistä koettelemuksista kunnialla loppuun. Näillä eväillä olemme pusertaneet itsemme tähän pisteeseen saakka, emmekä ole luovuttamassa. Toivomme tapahtumarikasta vuotta 2021, toteaa Eveliina Salminen, Logomon myynti ja markkinointi

Huolehditaan toisistamme

Logomolle myönnettiin 2.12.2020 Clean & Safe -tunnus. Tunnuksen toimijoilta edellytetään muun muassa sitä, että yritys on kouluttanut ja sitouttanut henkilökuntansa koronaturvalliseen toimintaan ja yritys noudattaa THL:n ohjeita koronaturvallisuudesta.

Logomo on valmistautunut suojelemaan asiakkaitaan Covid-19 -virukselta. Logomo haluaa kannustaa kaikkia pitämään huolta itsestään ja toisistaan, jotta tästä vuodesta saataisiin jälleen elämyksellinen ja tapahtumarikas vuosi.

KoronainfoTakaisin uutisiin