Skip to main content

Lounais-Suomen aluehallintovirasto jatkaa määräystään yli 10 henkilön yleisötilaisuuksien rajoituksista Varsinais-Suomessa 10.3.2021 saakka.

Logomo noudattaa tarkasti Lounais-Suomen aluehallintoviraston asettamia rajoituksia ja haluaa omalta osaltaan olla hidastamassa tartuntatilanteen pahenemista. Tämän vuoksi kaikki yli 10 henkilön tapahtumat ovat peruutettu 10.3.2021 saakka. Ajankohtaisimman tiedon tapahtumista löydät Logomon nettisivujen tapahtumakalenterista.

Logomo on loihtinut verkkosivuilleen myös kattavan koronainfon, joka sisältää tarkemmat ohjeet ja tiedot tapahtumatalon koronatoimenpiteistä.

Logomolla kokoustat turvallisesti

GOTO-neuvottelutilat sijaitsevat omalla rauhallisella käytävällään Logomo-salin vieressä. Alle 10 henkilön kokoukset onnistuvat Logomossa edelleen ja neuvottelutiloissa on mahdollista säilyttää poikkeustilanteen aikana turvavälit. Muunneltavat tilat taipuvat luokkamuodosta ryhmätyöskentelyyn ja ne sisältävät kattavaa esitystekniikkaa. GOTO32-tila on lisäksi varusteltu Logitech Rally –videoneuvottelulaitteistolla, joka mahdollistaa laadukkaat etäpalaverit.

Kitchenissä monipuolinen mahdollisuus lounastamiseen

Logomo Kitchenissä lounas nautitaan edelleen pöytiin tarjoiltuna tai take away -pakettina. Take away –lounaan saa Logomossa työskentelevät nyt kätevästi toimistolle suoraan toimitettuna tai Kitchenistä noudettuna. Kokousasiakkaille kaikki tarjoilut aamukahvituksesta lounaaseen on mahdollista tilata suoraan kokoustilaan toimitettuna ennakkovarauksella.

Logomo Kitchen avoinna ma-pe 10.30-13.00.

KoronainfoTakaisin uutisiin