Skip to main content

Lounais-Suomen aluehallintovirasto rajoittaa maanantaista 8.3. alkaen julkisten sisätilojen asiakasmääriä vallitsevasta koronatilanteesta johtuen.

Logomo noudattaa tarkasti Lounais-Suomen aluehallintoviraston asettamia rajoituksia ja haluaa omalta osaltaan olla hidastamassa tartuntatilanteen pahenemista. Tämän vuoksi kaikki yli 10 henkilön tapahtumat ovat peruutettu ainakin 21.3.2021 saakka.Ajankohtaisimman tiedon tapahtumista löydät Logomon nettisivujen tapahtumakalenterista.

Logomon Byrån sekä Konttorin ulko-ovet ovat suljettuna 8.3.2021 alkaen.

Logomo on tehnyt verkkosivuilleen kattavan koronainfon, joka sisältää tarkemmat ohjeet ja tiedot tapahtumatalon koronatoimenpiteistä.

Lauantaina 6.3. Logomo Kitchenissä vielä mahdollisuus brunssille

8.3.2021 alkaen myös Logomo Kitchen sulkee ovensa ja avautuu heti kun se on taas mahdollista. Lauantaina 6.3.2021 järjestetään vielä Logomo Kitchenin maittava brunssi, jonka jälkeen nekin jäävät määrittämättömälle tauolle.

Ravintola on tehostanut siivousta sekä asiakkaille on tarjolla runsaasti käsidesi-pisteitä sekä maskit. Logomo Kitchen haluaakin muistuttaa brunssille tulevia turvaväleistä sekä yleisesti korona-ajan käytänteistä. Ethän vieraile ravintolassa, jos tunnet olosi sairaaksi.

Lisätietoja

Logomo Kitchenin lauantai brunssi
6.3.2021
12:00- 15:00

KoronainfoLogomon tapahtumakalenteriTakaisin uutisiin