: Skip to main content

Monipuolisesti erilaisia kulttuuritapahtumia

 

Logomon syksyn ohjelmisto sisältää monipuolista ohjelmaa eri taiteen aloilta. Julkaisuja tapahtumakalenteriin on luvassa vielä syksyn aikana, mutta monen tapahtumaan saa jo lippuja. Logomo- ja Teatro-salin tapahtumiin lippuja voi ostaa Lippu.fi:n verkkosivuilta tai Logomo Kitchenistä. 

Logomon syksyn täyttää monipuolinen kattaus pop&rock musiikkia, johon kuukausittaiset jazzkonsertit, stand-up illat, monipuoliset tribute-konsertit mm- baletti ja burlesque-esitykset tuovat oman vivahteensa. Konsertteja nähdään tuttuun tapaan Logomo-salissa, mutta myös 2017 lopulla käyttöön otettu Teatro-sali on vakiinnuttanut asemansa tunnelmallisena konserttisalina sekä Flame Jazzit pidetään tuttuun tapaan MOVE-salissa. Syksyn ja loppuvuoden keikkakalenteri päivittyy koko ajan, viimeisimmät tiedot tapahtumakalenteristamme ja seuraamalla somea.

kertoo Logomon konserttipuolesta vastaava myyntipäällikkö Elina Tikkakoski.

Tarkkailemalla tapahtumakalenteria pysyt perillä uusimmista tapahtumista. Muutama esimerkki tähän mennessä julkaistuista tapahtumista Logomossa:

Tapahtumakalenteri

LOGOMOSSA NÄHDÄÄN JOTAIN MITÄ TURUSSA EI OLE VIELÄ KOSKAAN  AIKAISEMMIN NÄHTY – HOT BROWN HONEY!

Ti 13.08.2019, Teatro-sali, Logomo

Supersuosittu Hot Brown Honey on valloittanut maailman konserttisaleja aina Sydneyn oopperatalosta lähtien. Mimmipossen energisessä show’ssa yhdistyy rap-keikka, burleski, sirkus ja poliittinen kabaree. Esitys on jotain, mitä Turussa ei ole vielä koskaan aikaisemmin nähty!

Tämä taivaallinen mimmiposse vie sinut anteeksi pyytelemättä keskelle hip hopin ja politiikan pyörremyrskyä, jonka kaltaista et takuulla ole ennen nähnyt. Hot Brown Honey murskaa ennakkoluulot ja stereotypiat, heittää ne blenderiin ja sekoittaa niistä tajuntaa laajentavan cocktailin, jonka voimalla puretaan kolonialismi – yksi näyttämö kerrallaan.

Voimaannuttava ja valloittavan rämäpäinen esitys tekee hyvää kaikille, jotka ovat kiinnostuneita muustakin kuin omasta napanöyhdästään.
Yleisöt ympäri maailmaa ovat rakastuneet tämän villin matriarkaatin palkittuun spektaakkeliin aina Sydneyn oopperatalosta lähtien. Nyt World Pollination Tour valtaa ja vapauttaa vihdoin myös Suomen! Decolonize and moisturize!

Lue lisää tapahtumasta

TUULA AMBERLA 60-VUOTISJUHLAKONSERTTI

LA 17.8.2019, Teatro-sali, Logomo

Tuula Amberla täyttää 60-vuotta ja juhlii konsertin merkeissä Turun Logomossa 17.8.2019. Illan aikana Teatro-salin lavalla tullaan
näkemään Tuula kolmen eri kokoonpanon kanssa ja luvassa onkin kattava läpileikkaus uran varrelta.

Lulu-hitillään koko kansan tietoisuuteen vuonna 1984 noussut Amberla on levyttänyt 1980-luvulta lähtien niin
sooloartistina kuin Liikkuvat Lapset -yhtyeen riveissä. Tuulan ikimuistettavat tulkinnat kappaleissa Korppi, Auto sammui
maantien laitaan, Pienet sanat ja Tyttö kampaa märkää tukkaa luotaavat inhimillistä elämää ajattomasti.
Vuoden sisällä julkaistut uudet singlet Anna äiti puhaltaa sekä Poljen Pimeään ovat jatkaneet tätä tarinankerrontaa tuoreella tavalla.

Lue lisää tapahtumasta