Skip to main content

JOKAISELLE JOTAKIN

Logomossa on taas luvassa värikäs tapahtumakevät. Kevään ohjelmistoon mahtuu laaja skaala erilaisia keikkoja, useampi messutapahtuma ja esimerkiksi useita seminaareja ja tieteellisiä kongresseja. Myös Jazz-sävelet hellivät korvia läpi kevään. Ensiviikolla starttaa Flame Jazz-konserttien sarja ja maaliskuussa Logomon Teatrossa järjestetään kaksipäiväiset Jazz-festivaalit. Myös Logomossa järjestettävä The Voice of Finland tulee tänä vuonna isompana kuin koskaan. Viime vuoden neljän tähtivalmentajan sijaan tänä vuonna artistilupauksia luotsaa yhteensä viisi tähtivalmentajaa.

Päivitämme tapahtumakalenteriamme jatkuvasti. Uudet tapahtumat julkaistaan myös Facebook-sivuillamme, mistä niitä on helppo seurata. Osa tapahtumista on jo loppuunmyyty, joten hankithan lippusi ajoissa.  Logomo- ja Teatro-salin tapahtumiin lippuja voi ostaa Lippu.fi:n verkkosivuilta tai Logomo Kitchenistä.

Kattava keväämme koostuu muun muassa pop&rock musiikkista, jazz-konserteista ja stand-up illoista. Monipuoliset tilamme mahdollistavat sen, että kullekkin tapahtumalle löytyy paras mahdollinen miljöö.

Teatro-salissa järjestetään kevään mittaan useita tunnelmallisia ja intiimejä klubi-keikkoja, kun taas Logomo-salissa päästään näkemään Suomen eturivin artisteja kevään konserttisalikiertueillaan. Useimpiin konsertteihin on saatavilla  Show&Dinner -elämys, jolloin maittava illallinen nautitaan ennen illan esitystä.

Huhtikuussa Logomon valtaa The Voice of Finlandin livelähetykset ja luvassa on unohtumattomia elämyksiä.

– kertoo Logomon konserttipuolesta vastaava myyntipäällikkö Elina Tikkakoski.

KEIKKAKEVÄÄN AIKATAULU

Tarkkailemalla tapahtumakalenteria pysyt perillä uusimmista tapahtumista. Tässä lista tähän mennessä julkaistuista tapahtumista Logomossa:

TapahtumakalenteriTakaisin uutisiin!